Vélemények erről: MultiSlim

 • Lili
  Hatékony orvosság. Ezt a szirupot többféle okból választottam az analógok közül: természetes összetétel, cukormentes, pozitív vélemények. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nem tévedtem a választással. Súlya 70 kg, multislim használata után - 56 kg. Elégedett vagyok az eredménnyel. Nem kellett hosszú diétákkal és fittséggel gyötörnöm magam. Ajánlom!
 • Jázmin
  Nagyon szeretem az édességeket, és bármennyire is igyekeztem feladni ezt a szokást, mind hiába. Ennek eredményeként állandó probléma van a felesleges kilókkal, amelyektől csak a multislim segített megszabadulni. Egy éve próbáltam ki először. Két hét alatt 15 kg-ot fogytam! Most rendszeresen megelőzésre szedem a karcsú alak megőrzése érdekében.
 • Zsófia
  Elégedett vagyok a vásárlással. Az eszköz hatékony, nem hiába költöttem rá pénzt. Sok hasonló módszert kipróbáltam a fogyáshoz, amíg meg nem találtam a multislim-et. Csak ő volt képes enyhíteni a túlsúlytól. Sőt, rövid idő alatt, szigorú diéták és extra órák nélkül az edzőteremben. Ajánlom. Napi használat mellett 12, 5 kg-ot fogytam két hét alatt!
 • Nóra
  A lányunkkal együtt használjuk. Mindkettő genetikai hajlamos a túlsúlyra. És egyetlen diéta sem segít fenntartani a sovány testet. A MultiSlim segített a fogyásban. Egy hónapig szedték. Örülünk az eredménynek. Nemrég még két palackot rendeltünk, a minap várjuk a szállítást.
 • Hanna
  Minden nap második hetet szedek multislim-et, reggel, ebédidőben és este. Egy evőkanál étkezés előtt. Bár a szirup cukormentes, édes és kellemes ízű. Természetes összetétel. 9, 5 kg-ot fogyott. Csökkent étvágy, elkezdett kevesebb édességet enni és ritkábban enni. Továbbra is szedem, még 9 kg-ot tervezek nyaralni.
Vélemények erről: MultiSlim, pozitív és negatív vélemények
4.4
20