A használat tapasztalata MultiSlim

Üdv mindenkinek! A nevem Sophia. Budva (Montenegró) üdülővárosban születtem és élek. Ma úgy döntöttem, hogy véleményt hagyok a termékről, amelynek használata segített a fogyásban - MultiSlim szirup (málna ízű! ). Elmondom a felesleges kilóim okait, ahol megvettem ezt a hatékony szirupot, az előnyeiről, a felhasználás módjáról, a használat eredményéről . . . Szóval, kezdem.

a MultiSlim fogyókúrás szirup használata - személyes használat élménye

MultiSlim fogyókúrás szirup - Tapasztalataim

Másfél évvel ezelőtt volt egy csodálatos lányom. Természetesen rögtön a születése után gyorsan gyógyulni kezdtem, főleg, hogy genetikai hajlamom van a túlsúlyra. Alig hat hónap alatt észrevétlenül magamhoz híján 16 kg-ot híztam! Amikor a baba egyéves volt, a súlyom hozzáadott még 9 kg-ot, és úgy döntöttem, hogy sürgősen elkezdek megszabadulni ezektől a plusz kilóktól.

A diétákon való ülés biztosan nem nekem való, és nem vagyok nagy rajongója az edzőterembe járásnak sem, néha úszhatok a medencében, fitneszezhetem vagy jógázhatom, de mindez kedélyem, nem szisztematikusan, és nem szabadul meg a túlsúlytól. Szükségem volt tehát egy másik hatékony módszerre. Ugyanakkor, hogy az eredményre ne kelljen egész évet várni. Kedvenc nyaram eljött hozzánk Budvába, és elkezdődött az ünnepi időszak.

Barátom elmondta, hogyan hallotta, hogy van egy speciálisan ilyen esetekre szirup, MultiSlim néven. Állítólag használata nem igényel felesleges erőfeszítéseket, és a legkisebbeknek is segít a fogyásban.

Megjegyzés: a fotón az üdülési szezon elején (május végén) vagyok, a súlyom 80 kg (a cél az, hogy lefogyjon akár 55 kg is! )

MultiSlim - hol vettem, hogyan kell használni, adagolás

A

szirupot, mint kiderült, hazánkban csak a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni a szállítással együtt megrendelés alapján. Rendelés leadása nagyon egyszerű. Az oldalnak van egy űrlapja, ahol meg kell adnia a nevet és a telefonszámot, majd a menedzser felhív, tanácsot ad, pontosítja a kézbesítés részleteit és egyéb információkat. A megrendeléstől számított három napon belül kézbesítést kapok.

eredmények a MultiSlim szirup fogyáshoz - személyes fotók előtt és után

Könnyű kitalálni, hogyan kell használni a szirupot. Ezenkívül a készlet utasításokat tartalmaz. Naponta háromszor vettem, reggel étkezés előtt, ebédidőben és este. Egyszerre egy evőkanál. Két hétig folyamatosan, majd öt napig szünetet tartottam, majd ismét két hétig tartó bevitelt, és így tovább körbe, amíg a súlyú nyíl 55 kg-os jelet nem mutatott.

Saját magam számára a MultiSlim következő előnyeit emeltem ki:

  • Kényelmes formátum - a szirupot bárhol meg lehet inni, akár a tengerparton vagy a medence mellett
  • Jó ízű - málnaízű, nem habzó, de szedés előtt vízben hígítható
  • Cukormentes - Használja helyette a Stevia cukorhelyettesítőt
  • Természetes összetétel, nem okoz allergiát, mellékhatásokat

Ráadásul természetesen a legfontosabb a gyors fogyás minden további erőfeszítés nélkül! Ami az anyagcsere javításával, az emésztőrendszer normalizálásával történik.

A MultiSlim alkalmazás eredményei - eredményeim

Másfél hónap elteltével a szirup napi használata 18 kg-ot fogyott! Újabb másfél után - mínusz 7 kg. A szeptemberi bársonyszezonra karcsúnak és gyönyörűnek tűntem a terveknek megfelelően (összehasonlításképpen nyár közepén és végén készült fotók).

Összefoglalva . . . A MultiSlim szirup teljesen megelégedett. Nincs elpazarolt pénz és idő. Több mint elégedett vagyok az eredménnyel. Nincs több régi zsírlerakódás a hason, az oldalakon és a combokon. Sokkal vonzóbbnak nézek ki. Nagyszerűen érzem magam!