Használati útmutató MultiSlim

MultiSlim a fogyáshoz - jellemzők és általános információk

Kiadási űrlap:

orális szirup

Kötet (1 csomag):

300 ml

Jellemzők:

cukormentes

Íz:

málna

Ellenjavallatok:

18 év alatti gyermekek

MultiSlim szirup - gyors fogyást jelent. Legfeljebb 14 napos mínusz 10 kg. Súlyos elhízás esetén hosszan tartó használat megengedett, 6-12 hónap vagy annál hosszabb. Ízét tekintve elsősorban nőknek szánják. A férfiak számára azonban nincs ellenjavallata. Minden használat korlátozás nélkül megengedett, 18 évtől kezdődően.

A szirup előnye, hogy nincs cukor. Az édesítőszer a stevia. A szirup használata nem okoz emelkedést a vércukorszintben. Nincs ellenjavallata cukorbetegeknek.

A MultiSlim hatékonyan csökkenti a súlyt az emésztőrendszer normalizálásával. A tudósok többször megerősítették, hogy az anyagcsere-rendellenességek az elsődleges okok a plusz kilók felszedésére. Általános szabály, hogy ugyanezen okból semmiféle diéta és kemény edzés nem segít a fogyásban. És gyakran, éppen ellenkezőleg, még inkább kiváltják a súly újbóli beállítását.

Karcsúsító szirup - javallatok:

  • túlsúly vagy bármilyen súlyosságú elhízás
  • gyakori nassolás, nagy étvágy
  • rendszeres gyomor-bélrendszeri rendellenességek (puffadás, székrekedés, gázképződés)
  • evés utáni állandó fáradtságérzet, nehézség a gyomorban

A fenti okok olyan jelzéseket jelentenek, amelyekre az emberek többsége egyszerűen nem figyel, de tájékoztatja az anyagcserét. A szervezet nem képes megfelelően megemészteni az ételt. Annak érdekében, hogy minden hasznos anyag asszimilálódjon, és a felesleget eltávolítsák a testből, vagy üzemanyagként használják. Karcsúsító szirup A MultiSlim kiküszöböli az anyagcserezavarok összes tünetét és okát, ennek következtében a kellemetlen tünetek és a felesleges kilók gyorsan eltűnnek.

MultiSlim utasítások - hogyan kell használni, adagolás

Hogyan kell használni, adagolás - MultiSlim fogyókúrás szirup

A fő szabály, amelyet be kell tartani, az a szirup megszakítás nélküli bevitele. 10-12 kg-os fogyás - két héten belül, 15-20 kg - egy vagy két hónapos kúra, 20-30 kg - három vagy több hónap. 20 kg vagy annál nagyobb súlycsökkenés érdekében a havi tanfolyam hét napra megszakítható. Minden esetben ugyanazt az adagot alkalmazzák - naponta háromszor, egy evőkanál étkezés előtt. Opcionálisan hígítható vagy lemosható egy pohár vízzel (100 ml).

Fontos tudni! A MultiSlim mögött tudományos kutatások és klinikai vizsgálatok állnak, csak 100% pozitív eredménnyel. Ezt követően a gyártó megkapta az összes szükséges engedélyt a szirup magyarországi kiskereskedelmi forgalmazására. Ezért a MultiSlim szirup használatával nem kell aggódnia az egészsége miatt. Több ezer európai lánynak és nőnek sikerült már megbizonyosodnia a szirup kiváló minőségéről és hatékonyságáról. A fogyasztói vélemények megerősítik, hogy megfelelnek a gyártó által megadott tulajdonságoknak.